Eemshaven, 22-12-2023

UPPACT sluit 2023 af met een serie uitstekende trials

In november en december heeft UPPACT de testinstallatie verbetert met een nieuwe extruder en een meer flexibel aansluitsysteem voor de mallen. Op 22 december hebben we voor de eerste keer deze nieuwe installatie in z’n geheel getest. De mixer/melter deed wat een mixer/melter moest doen (‘mengen en smelten’) en de smelt werd zonder problemen ingetrokken door de extruder en kwam er als een mooie stroom ook weer uit.

 

Ook de mallen konden eenvoudig op de extruder aangekoppeld worden en liepen mooi vol. Door een opening achterin de mal kon worden geconstateerd dat de mal vol was – er kwam dan een stroompje smelt naar buiten – waarna de mal afgekoppeld kon worden en in het koelbad gebracht werd.

 

Met 5 mallen productiegereed, konden we ook precies 5 planken en palen maken, die er ook allemaal erg mooi uitkwamen. Dit werd achteraf gevierd met een kerst-lunch van patat en broodjes hamburger van Ekamper waar ook de Bek & Verburg medewerkers bij uitgenodigd waren.

 

Korte impressie: 

UPPACT sluit 2023 af met een serie uitstekende trials 1

UPPACT dankt onder anderen de volgende organisaties die onze pilot en demo fabriek mogelijk maken:

UPPACT sluit 2023 af met een serie uitstekende trials
nl_NL